ENEA

Enea Distribution është kompani private, funksioni bazë i së cilës është tregëtia dhe logjistika. Kompania u themelua në vitin 2016, e bazuar në një menaxhment me përvojë shumëvjeçare në lëminë e tregtisë dhe logjistikës.

Funksioni themelor i kompanisë është importimi dhe shpërndarja e produkteve të cilat i importon. Në të përfshihen produkte ushqimore dhe joushqimore.

Rrjeti shpërndarës i kompanisë përfshin të gjithë Maqedoninë.

Qëllimi i kompanisë është që të vazhdojë të importojë dhe të frunizojë klientët me produktet më kualitative dhe të njohura nga rajoni.

Me menaxhim nga njerëz profesionist dhe duke qenë në bashkësinë e ADEL Holding, ENEA hapëron drejt zgjërimit për shtrirje në të gjithë rajonin e Maqedonisë, për të sjellë shërbime dhe produkte, për të cilat partnerët kanë nevojë.

Historia

  • 2016Themelimi i kompanisë
  • Janarngjarje...
  • Marsngjarje...
  • Dhjetorngjarje...
  • 2017Produkte të reja..
  • Janarngjarje...
  • Marsngjarje...
  • Dhjetorngjarje...
Kompania sot
Enea numëron mbi 20 të punësuar dhe një numër të madh mjetesh transportuese, për të siguruar furnizimin e çdo klienti në kohë. Më shumë se 50 brende nga rajoni i janë besuar kompanisë Enea për importim, të cilat magazinohen në depot përkatëse të kompanisë.

Produktet

ama

Eksploroni botën e kafes, provoni larminë e shijeve dhe zgjidhni të preferuar tuaj. ama capsule vjen në komoditetin e shtëpise tuaj, në pauzën tuaj të kafesë në zyrë apo në ambiente të ndryshme, vetëm me prekjen e një butoni. Eksploroni botën e kafes, provoni larminë e shijeve dhe zgjidhni të preferuar tuaj. Navigoni në website-in tonë për të zbuluar me shumë rreth ama capsule.

hazel

Kroasane të parezistueshme dhe të shijshme me çokollatë dhe krem vanilje.

Produktet
ama® Intenso

Eshtë ekspresi i vërtetë Italian, me shije të fortë e të dallueshme. Përzierje e Robusta-s Aziatike me karakter të fortë e të qartë, e ëmbëlsuar nga Arabika e cila shton dhe përmirëson aromën.

Cooking Expert

Pershkrimi ...

ama® Premium

Premium është kafe ekspres për njohësit e kafesë së vërtetë. Kafe me shije te fortë nga rajoni qendror i Amerikës së jugut me një shije shumë të ekuilibruar e cila ndryshon menjëherë.

Cream Block

Pershkrimi ...

ama® Soprano

Nga përzgjedhja e kujdesshme e origjinave lind një kafe ekspres plotësisht Arabika me aromë të ëmbël e delikate.Falë përmbajtjes së reduktuar të kafeinës, bëhet shoqëruesi ideal për çfarëdo lloj pushimi të këndshëm.

Croissant

Pershkrimi ...

ama® Ginseng

Aroma e kafesë bashkohet me gjallërinë e Ginseng në një pije të shijshme dhe ngacmuese, plot me energji që të stimulon në çdo kohë të ditës.

Flips

Pershkrimi ...

ama® Cacao

Kafeja ekspres më e përshtatshme për njohësit e vërtetë të saj, falë aromës fine, aciditetit të ulët, shijen e fortë të kafesë së rajonit qendror të Amerikës Jugore dhe shijes së çokollatës që lë pas.

Sweet Family

Pershkrimi ...

Wafers

Pershkrimi ...

Na Kontaktoni

ENEA DOO
Zyra qendrore
rr. 101 nr. 15,
1226 Zhelinë, Maqedoni
 
Zyra administrative
Kole Nedelkovski 61 lok 1,
1000 Shkup, Maqedoni
Mapa