АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Enea брои над 20 вработени и голем број транспортери, за да се обезбеди снабдување на секој клиент на време. Повеќе од 50 брендови од регионот им се доверени на Енеа за увоз, кои се чуваат во соодветните магацини на компанијата

Вести повеќе