АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2018-08-13 12:06:47   Заедница

АДЕЛ ХОЛДИНГ спонзор на Планинарски Клуб „Луботен“


Компанијата Адел Холдинг, знаејќи ја важноста на спортските активности, беше спонзор на 36-тото традиционално искачување на Титов Врв 2017.

Компанијата Адел Холдинг, знаејќи ја важноста на спортските активности, беше спонзор на 36-тото традиционално искачување на Титов Врв 2017.

Ова искачување беше во организација на Планинарскиот Клуб „Луботен“, кој во знак на благодарност за финансиската поддршка на овој настан, додели Благодарница на нашата компанија.