АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2017-04-10 02:00:00   Корпоративно

ЕНЕА Д.о.о и италијанскиот бренд MAZZER потпиша Договор за екслузивен претставник за Македонскиот пазар


Почнувајќи од Април 2017 год. ЕНЕА Д.о.о започна со Ексклузивна  дистрибуција на производите на Италијанскиот бренд МАЗЕР за пазарот во Република Македонија. 

МАЗЕР е водечка компанија за производство на Мелници за кафе, мешалки и додатоци. Нејзините производи се дистрибуираат во 90 земји во светот и се добро познати по квалитет, сигурност и дизајн. Компанијата е присутна низ целиот технолошки процес и сигурноста на нејзините компоненти е меѓународно прифатена.

Ова е уште една поврда за вредностите на компанијата ЕНЕА која се етаблира како една од водечките дистрибутерски компании за производи за ХоРеКа каналот за Македонија. 

За повеќе информации посетете ја страната: www.mazzer.com