АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2018-08-29 14:01:40   Корпоративно

ЕNEA е генерален дистрибутер на брендот Caffitaly


ЕNEA е генерален дистрибутер за македонскиот пазар за мали апарати за експресо од брендот Caffitaly за домашна и канцелариска употреба. Caffitaly е позната по своите високо квалитетни производи со модерни и атрактивни дизајни.