АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2018-08-29 14:00:07   Корпоративно

Енеа генерален дистрибутер на FAEMA, WEGA и MAZZER


ENEA за македонскиот пазар како генерален дистрибутер носи од Италија брендови FAEMA, WEGA и професионални млинови за бариста MAZZER. Брендови број 1 во светот со историја на производство над 50 години.