АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2018-04-05 12:04:10   Корпоративно

Нови продажни места за производите на Капсулите ama® и Апаратите на Caffitaly


Од Април производите од портфолиото на ЕНЕА Д.о.о се во продажба во сите Супермаркети на ВЕРО низ државата. Соработката со ВЕОРПОЛОС предвидува продажба на аma® капсули за кафе и Caffitaly мали апарати за еспресо кафе во сите супермаркети од ланецот на ВЕРО низ државата. 

Соработката ќе вклучува и продажни акции и промоции исклучително за овие продажни места.