АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2017-11-15 01:00:00   Корпоративно

Производите дистрибуирани од ЕНЕА Д.о.о во пазарот преку ланец на БП на Макепетрол


ЕНЕА Д.о.о и АД Макпетрол склучија Договор за соработка и продажба со што клучните производи на Портфолиото на ЕНЕА ќе се позиционираат во Бензинските Пумпи на Макпетрол. Производите како ama® Капсули за кафе и ama® Ладно кафе може да се најдат во рафтовите низ сите БП на Макпетрол 24/7 со пристапни цени за сите потрошувачи.