АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2017-03-20 01:00:00   Производи

ЕНЕА Д.о.о официјален дистрибутер на светскиот бренд за бариста апарати за кафе WEGA


За посеризна подршка на ХоРеКа каналите на дистрибуција ЕНЕА стана Екслузивен дистрибутер на WEGA - Број еден бренд за  Машини за еспресо кафе во светот.

Wega е бренд кој ја претставува италијанската традиција на машини за еспресо кафе. Како производител е основан во 1985 година. Нејзината основна дејност е производство на професионални машини за еспресо кафе, мелници за кафе и додатоци. Извонредниот квалитет на WEGA машините е најдоброто нешто кое може да се понуди на бариста со цел да промоција на  италијанската култура за кафе низ целиот свет.

Соработката со ЕНЕА предвидува Продажба на машини за кафе за бариста, продажба на мелници за кафе, но  и одржување на пазарот во Македонија. 

Со ова соработка ЕНЕА уште еднаш ја докажа својата посветеност кон ХоРеКа Каналот со понуда на квалитетни производи во своето портфолио за пазарот во Македонија. 

За повеќе информации посетете ја страната: www.wega.it