АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2017-07-02 02:00:00   Производи

Програмата на производи на ЕНЕА се дополни со уште еден освежителен производ – Енергетски пијалок ТРОКАДЕРО


Од 01 Јули ЕНЕА Д.о.о за сите лубители на експлицитни вкусови го нуди Енергетскиот пијалок - Pure Diamond Energy од производителот Трокадеро. Diamond како производ е посветен на сите генерации, одразувајќи енергија и стил.

Diamond доаѓа во лименка од 0,25 мл, во нова атрактивна амбалажа, совршена и компактна - прилагодлива на потребната температура на пијалокот за потполно уживање на вистинскиот вкус.