АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2018-08-29 13:57:01   Производи

ЕНЕА со нов производ во пазарот Енергетски Пијалок - Pure Diamond Energy


ENEA со нов производ во македнскиот пазар. Тоа се YOGA сокови, природен пијалок кој содржи до 100% овошен состав. Квалитетот е загарантиран од неговото италијанско потекло, чие искуство започна пред 70 години.