АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2018-08-29 14:02:22   Производи

ЕНЕА со нов производ во пазарот Енергетски Пијалок - Pure Diamond Energy


ЕНЕА со нов производ во пазарот Енергетски Пијалок - Pure Diamond Energy од производителот Трокадеро. Во склоп со вредностите на компанијата, Diamond е посветен на сите генерации, одразувајќи ги вредностите на енергија, здравје и стил.
Diamond доаѓа во лименка од 0,25 мл, во нова атрактивна амбалажа, совршена, удобна и компактна - прилагодлива за секаде. 
Од 1-ви јули Diamond достапен во сите маркети во земјата.