АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

2017-05-20 02:00:00   Производи

Новости во асортиманот на производи на ama ®Caffe


Во пресрет на летото ЕНЕА Д.о.о го зголеми своето Портфолио на прехранбени производи за дистрибуција и уште повеќе ја прошири соработката со брендот ama® со внесување на уште еден нивен производ во Македонскиот Пазар. Ладното кафе во лименка ama® Iced Coffe од сега во продажба и во Македонскиот Пазар. Овој освежителен пијалок може да се најде во два препознатливи вкуса: Капучино и макијато, наменети за задоволување на сечии вкус.