АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

ama® Апарат за загревање на млеко


Il mio amato caffe

Информации за пакување
Димензија на кутијата --
Бруто тежина на пакувањето --
Други забелешки
Земја на потекло Италија

СЛИКИ