АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

ama® Порцелански бокал за млеко


Il mio amato caffe

Информации за Производот
Сет Парче
Димензија --
Материјал Порцелан