АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

ama® Barista Trend


Il mio amato caffe

Информации за пакување
Нето тежина на пакувањето 1 кг
Други забелешки
Рок на употреба 18 Месеци
Земја на потекло Италија