АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

S06HS


Caffitaly System

Modern design meets simplicity of use. To the fashion modelling in new colours is added the automatic increase of dosage. With a simple action you achieve the perfect drink.

СЛИКИ