АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

S18


Caffitaly System

Small and easy to use. It fits to any décor of any kitchen thanks to the different colours of panel.

СЛИКИ