АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Нашата култура на работа


Посветеноста и емоциите што ги вложуваме во нашата работа ни помагаат да ја оствариме нашата цел да го направиме светот околу нас подобро место. Го сакаме она што го правиме; се забавуваме и славиме успеси. Со нашите срца и умови работиme како еден, иднината е светла.

РАБОТНА КУЛТУРА, ЗАБАВНА КУЛТУРА

Вработените во Enea уживаат во различни видови на музика, но секогаш го слават нивниот успех во бизнисот на истиот инспиративен начин. Ние сме прилично горди на нашата традиција на зајакнување на нашите тимови преку овие типови на собири и ние нетрпеливо чекаме во текот на годините за начини на кои ќе ја подигнеме скалата за да се забавуваме.